Tatarský biftek z hub
200 g hub, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, hrst petrželové natě, 4 krajíce chleba, olej, kečup, pepř, vinný ocet a sůl
Jak na to:Houby očistíme a umeleme na masovém mlýnku. Na pánev s olejem přidáme umleté houby, mírně osolíme a za stálého míchání dusíme tak, abychom je zbavili přebytečné vody. Podušenou směs dochutíme podle vlastní chuti. Do misky nakrájíme nadrobno nakrájenou cibuli, jemně osolíme, dochutíme trochou vinného octa, přidáme jemně nasekanou petrželku a dobře promícháme. Chleby opečeme nasucho nebo klasicky jako topinky, jemně je potřeme česnekem a naložíme na ně houbovou směs. Dozdobíme kečupem a cibulová-petrželovou směsí.
Podobné recepty:Falešný tatarský biftek, Tatarský biftek, Falešný tatarský biftek, Zeleninový tatarský biftek, Tatarský biftek