Falešný tatarský biftek

Potřebujeme:

200 g brambor uvařených ve slupce, 1 cibule, 2 lžíce dia kečupu, 1 lžíce worcesterské omáčky, 1 lžíce sojové omáčky, sůl, mletý černý pepř, 1 až 2 mladé cibulky

Jak na to:

Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle a dáme do misky vhodné k přípravě pomazánky. Přidáme očištěnou, nadrobno nasekanou cibuli, dia kečup, worcesterskou omáčku, sojovou omáčku, sůl, mletý černý pepř a zlehka důkladně promícháme. Odložíme do chladu nebo do chladničky alespoň na 30 minut.
Falešný tatarský biftek mažeme na černý chléb a podáváme posypaný kolečky mladé cibulky.
Výborně chutná na topinkách opečených na trošce rostlinného oleje, nebo připravených v topinkovači.

Podobné recepty:

Falešný tatarský biftek, Tatarský biftek, Falešný biftek, Zeleninový tatarský biftek, Tatarský biftek