Roštěná s bylinkovou hořčicí

Potřebujeme:

4 ks roštěnky, 4 plátky slaniny, 4 plátky šunky, 4 kolečka cibule, 4 vejce, 8 PL hořčice, 2 PL bylinek - šalvěj, bazalka, tymián, strouhanka, olej, pepř, sůl

Jak na to:

Naklepané maso osolíme, opepříme a natřeme z obou stran hořčicí, do které jsme přimíchali všechny bylinky. Řízky obalíme ve strouhance a pak je namáčíme do rozšlehaných vajec. Zprudka je z obou stran orestujeme a poklademe do zapékací nádoby. Na každý plátek masa položíme cibuli, slaninu a podlijeme výpekem. Zapékáme asi 30 min. při 200 ° C. Servírujeme s bramborami a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Tvarohová pomazánka se smetanou, Pomazánka z kuřecích mortadelly, Maso se špenátovými těstovinami, Hovězí roštěná s cibulí, Salát plný barev