Plněné hrachové karbanátky

25.6.2012
Potřebujeme:

větší konzerva sterilovaného hrachu, 5 uvařených brambor ve slupce, 1 vejce, olej, 1 KL koření do mletého masa, 2 lžíce hladké mouky, 100 g tvrdého sýru v celku, sůl, pepř, kmín, mletá červená paprika, strouhanka

Jak na to:

Hrách a brambory umeleme, přidáme vejce, směs koření, strouhanku a promícháme. Z vytvořené směsi tvarujeme karbanátky a do jejich středu vkládáme na kostičky pokrájený tvrdý sýr. Připravené karbanátky obalíme v trojobalu a vypražme z obou stran na oleji. Podáváme s toastového chleba nebo bramborovou kaší.

Podobné recepty:

Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Držkové karbanátky, Zapékané karbanátky, Falešné karbanátky