Plněné hrachové karbanátky
Potřebujeme:větší konzerva sterilovaného hrachu, 5 uvařených brambor ve slupce, 1 vejce, olej, 1 KL koření do mletého masa, 2 lžíce hladké mouky, 100 g tvrdého sýru v celku, sůl, pepř, kmín, mletá červená paprika, strouhanka
Jak na to:Hrách a brambory umeleme, přidáme vejce, směs koření, strouhanku a promícháme. Z vytvořené směsi tvarujeme karbanátky a do jejich středu vkládáme na kostičky pokrájený tvrdý sýr. Připravené karbanátky obalíme v trojobalu a vypražme z obou stran na oleji. Podáváme s toastového chleba nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty:Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Držkové karbanátky, Zapékané karbanátky, Falešné karbanátky