Chutné krásky
25.6.2012

1 ks červenolisté čekanky, 1 ks endivie kadeřavé, 1 natvrdo uvařené vejce, 200 g oravské slaniny, toastový chléb, 150 g brynzy, 2 lžíce zakysané smetany, řeřicha, 1 cibule, olej, sůl, pepř, česnek
Jak na to:Brynzu a smetanu dobře promícháme, přidáme nastrouhanou řeřichu, pepř a sůl. Do listů červenolisté čekanky naservírujeme brynzovou pomazánku, kterou posypeme opečenou cibulí. Endivii kadeřavou letní kudrnatou natrháme do misky, přidáme opečenou slaninu a promícháme. Toastový chléb opečeme, potřeme česnekem a obložíme salátem, na který nastrouháme vejce.
Podobné recepty:Rajčatový salát s mozzarellou, Chutné broskvové řezy, Rajčata plněné hlívou, Plněné šátečky z listového těsta, Plněné šátečky