Vepřové kari s mrkví

Potřebujeme:

500 g vepřového plece, 2 menší cibule, 3 středně velké mrkve, 3 PL kari koření, 2 lžíce hladké mouky, pepř, pálivá paprika, olej a sůl

Jak na to:

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kostky pokrájené maso, orestujeme ho a podlijeme vodou. Krátce podusíme a přidáme na jemno nastrouhanou mrkev spolu s kari kořením, solí a pepřem. Přikryté dusíme, dokud maso nezměkne. Průběžně podléváme vodou a před koncem zahustíme západka z mouky a vody. Vepřové kari servírujeme s rýží.

Podobné recepty:

Vepřové na mrkvi, Vepřové kotlety na kari, Vepřové na česneku, Špagety s mrkví a pažitkou, Špagety s mrkví a pažitkou