Bramborově-masový koláč

20.6.2012
Potřebujeme:

1500 g mletého vepřového masa, 200 g ovčího sýra, 3 housky, 5 brambor, 3 vejce, 2 cibule, 4 KL kaparů, 2 KL ostrého kečupu, 2 stroužky česneku, 2 cukety, 3 červené papriky, čerstvý tymián, mletá sladká paprika, pepř a sůl

Jak na to:

Maso, housky, vejce a nastrouhané brambory smícháme, přidáme nakrájenou cibuli, nasekané kapary, tymián a česnek. Dvě třetiny nakrájené zeleniny a sýru přidáme k masové směsi, ochutíme kečupem, solí a kořením a dobře promícháme. Masovou směs rozložíme na vymazaný plech a na vrch poklademe zbylou zeleninu se sýrem. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 220 ° C asi 35 min.

Podobné recepty:

Bramborové krokety, Kokosové tyčinky přes masový strojek, Milánské těstoviny, Milánské špagety, Pestrá papriková rýže