Krůtí řízky s broskví a mandlemi
13.7.2012
600 g krůtích prsou, zavařené broskve, l bal. mandlových lupínků, 125 g oleje, hladká mouka, 2 KL mleté červené papriky, sůl
Jak na to:Krůtí prsa nakrájíme na tenké řízky, opatrně naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, smíchané s paprikou. Na pánvi rozehřejeme olej. Do jedné strany řízků vtlačíme plátky mandlí a opékáme ze strany, kde mandle nejsou. Opečené řízky vyjmeme, odložíme a ve výpeku osmažíme na tenko nakrájené broskve. Řízky osmažíme i z druhé strany, kde jsou mandle. Podáváme obložené broskvemi a posypané mandlemi.
Podobné recepty:Krůtí prsa s broskví, Krůtí řízky s broskvemi a mandlemi, Krůtí prsa s broskví, Řízek s broskví, Řízek s broskví