Roláda s hermelínem

Potřebujeme:

400g vepřového masa (nejlépe panenka), 300g čerstvého špenátu, 50 g másla, 2 cibule, 2 rajčata, 2dcl bílého vína, olej, sůl, pepř, 2ks Hermelínu, 2l KL hořčice

Jak na to:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme kořením a hořčicí. Hermelín nakrájíme na plátky, na každý plát masa položíme ze čtyři plátky sýra, cibuli, svineme ho a propíchneme párátkem. Na pánvi s olejem osmažíme masové rolády a vložíme je na plech. Do výpeku nalijeme víno a na cca 5 min. do něj vložíme l Hermelín, aby změkl. Rajčata pokrájené na půlměsíčky, osolíme, opepříme a přidáme k masu spolu se změklým sýrem a výpekem. Maso dáme péct do trouby, vyhřáté na 180 C na 20 min., Pak ho vybereme, obložíme špenátem a polijeme šťávou. Jako přílohu podáváme brambory.

Podobné recepty:

Plňená roláda, Toasty s hermelínem, Roláda plněná šlehačkou, Šunkové závitky plněné hermelínem, Bylinkový chlebík s hermelínem