Rybářové puky

10.8.2012
Potřebujeme:

1,5 kg kapra (nebo lépe cejna), 300 g bůčku, 1 cibule, 1 houska, 4 stroužky česneku, 3 vejce, pepř, koření na mleté ​​maso, sušené polévkové koření, sladká a pálivá paprika, sůl, grilovací koření , mouka a strouhanka na obalování

Jak na to:

Rybu vložíme do vařící vody a po 7 minutách ji vyjmeme a vykostíme. V mlýnku na maso rubu pomlít spolu s houskou, bůčkem, cibulí a česnekem. Do vzniklé masy přidáme 2 vajíčka a koření. Z odležení masy tvarujeme malé pupeny, které obalujeme ve strouhance a smažíme.

Podobné recepty:

Poděbradský salát, Zapékaná čekanka se šunkou a sýrem, Gratinovaná čekanka, Smažený syr bez smaženi, Severský salát