Vepřové na hořčici

Potřebujeme:

vepřové karé, brambory, 10 stroužků česneku, směs koření, 1 PL petrželky, 1 kelímek hořčice, olej a sůl

Jak na to:

Očištěné brambory nakrájíme na čtvrtky a dáme vařit do slané vody. Maso nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Stroužky česneku rozmačkáme a potřeme jimi plátky masa. Pak maso potřeme i hořčicí (maso potíráme pouze z jedné strany). Maso položíme potřenou stranou na rozpálený olej a smažíme. Podlijeme vodou a necháme dusit. Uvařené brambory jemně omastíme a smícháme s petrželkou. Maso podáváme s bramborem a okurkový salátem.

Podobné recepty:

Ražniči, Masová pomazánka, Vepřové koleno, Vepřové s jablky na hořčici, Vepřové koleno