Dianiny toasty
1.8.2012
1 kg hovězí svíčkové, 250 g uzené slaniny, 250 g brusinkového kompotu, 500 g bílého chleba, zelená petrželka, tabasco, mletý pepř, olej, sůl a drcené jalovce
Jak na to:Svíčkovou nakrájíme na malé medailonky cca 4-5 dkg, marinujeme je pochutinami, potřeme olejem a necháme 30 minut odležet. Pečeme na grilu spolu se slaninou pokrájenou na plátky. Zároveň opékáme toasty. Opečené medailonky uložíme na toasty, přidáme brusinky a ozdobíme plátky opečené slaniny a zelenou petrželkou.
Podobné recepty:Cibulová polévka s toasty, Toasty s hráškově-rajčatovou omáčkou, Krevetové toasty se sezamem, Managerské super toasty, Ořechové toasty