Kuře z Bulharská
29.6.2012

1 kuře, 500 g lilků, 60 g rostlinného másla, 8 rajčat, 2 papriky, 1 cibuli, 3 PL směsi na grilování, 2 dcl bujónu, sůl, petrželku, bazalku, mletou, papriku
Jak na to:Kuře rozporcujeme, posypeme směsí na grilování, osolíme, přidáme mletou papriku a opečeme na rostlinném másle. Nakrájenou cibuli zalijeme vývarem a dusíme na mírném ohni. Lilky nařízneme, osolíme a necháme 30 min. odstát. Pak je opláchneme a přidáme ke kuřeti. Rajčata a papriky nakrájíme, obsypeme nimi kuře a dopečeme v troubě. Ozdobíme petrželkou.
Podobné recepty:Kuře na pivě, Bulharská fazolová polévka Čorba, Bulharská pomazánka, Bulharská pomazánka, Nadívané kuře zalité pivem