Plněné rajčata s tuňákem
29.6.2012

8 rajčat, 6 natvrdo uvařených vajec, 100 g tuňáka v oleji, 100 g majonézy, 20 g oleje, petrželka, pepř a sůl
Jak na to:Rajčata omyjeme a odřízneme jim kloboučky. Dužinu vydlabeme do misky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a přidáme konzervovaného tuňáka. Na tvrdo uvařená vejce nakrájíme na drobné kostičky a spolu s nasekanou petrželkou je přidáme do misky. Vše lehce, ale dobře promícháme s majonézou. Takto připravenou nádivkou plníme vydlabané rajčata a přikrýváme je odložené kloboučky. Servírujeme s toasty nebo čerstvým tmavým pečivem.
Podobné recepty:Zapečená rajčata s tuňákem, Rajčata plněné tuňákem, Rajčata plněné tuňákem, Těstoviny s tuňákem, Těstovinový salát s tuňákem