Rajčata plněné tuňákem

Potřebujeme:

8 větších rajčat, sůl, pepř, olej, 100 g tuňáka v oleji, 6 natvrdo uvařených vajec, 100 g majonézy, petrželku

Jak na to:

Rajčata omyjeme a odřízneme jim klobouček. Vnitřek vydlabeme lžičkou, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Maso z tuňáka nakrájíme na kostičky, přidáme na kostky nakrájené, na tvrdo uvařené vejce, nadrobno posekanou petrželovou nať a vše dobře promícháme s majonézou. Rajčata naplníme připravenou masou a přikryjeme seříznutým kloboučkem.

Podobné recepty:

Zapečená rajčata s tuňákem, Rajčata plněné tuňákem, Plněné rajčata s tuňákem, Těstoviny s tuňákem, Těstovinový salát s tuňákem