Restované maso s bílým vínem
11.7.2012

600 g hovězího masa - svíčková, 1 cibule, 2 lžíce kapari, 200 g prosciutto crudo, 2 sklenky bílého vína, olivový olej, máslo, sůl, bílý pepř
Jak na to:Do pánve dáme rozpustit máslo a přidáme nakrájenou cibuli, necháme 2 min. dusit, přidáme maso, které nakrájíme asi na 200 g porce a dáme do pánve restů dokud se neopraží. Pak přidáme víno, osolíme a opepříme, přidáme kapary a necháme 5 min. dusit. Přidáme prosciutto a necháme dusit, dokud omáčka nezhoustne. Pak můžeme servírovat s rýží nebo vařenými bramborami.
Podobné recepty:Králík na hlívě, Grilované kotlety Bordeaux, Losos na víně, Rybí polévka s chřestem a bílým vínem, Jehněčí s nivou