Hovězí soté
11.7.2012

250 g roštěnky nebo svíčkové, sůl, sójová omáčka, škrobová moučka, 3 PL olej, 1 pórek, 2 stroužky česneku, 1 paprika, 2 rajčata, 50 g arašídy, 10 černých oliv
Jak na to:Maso nakrájíme na nudličky, dáme ho do misky, osolíme, pokapeme sójovou omáčkou, přidáme škrobovou moučku, promícháme a necháme odležet 5 hodin na chladném místě. Na rozehřátém oleji maso prudce opečeme, přidáme pokrájený pórek, prolisovaný česnek, na proužky nakrájenou papriku a dále opékáme. Nakonec přidáme nakrájená rajčata, arašídy a olivy a ještě krátce osmahneme. Podáváme se zeleninovou rýží.
Podobné recepty:Kopaničářské králičí soté, Soté z divočáka, Mexické soté z Goodyová foody nudlí, Kuřecí soté na arašídovém másle, Beef sote