Beef sote
21.4.2008
maso hovězí (nebo vepřové), cibule, kapie (čerstvá, sterilovaná), kyselý okurek, pepř, česnek, sůl
Jak na to:Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji dozlatova. Přidáme maso na drobné nudličky a spolu s cibulí opečeme, osolíme, opepříme. Červenou papriku nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Chvíli dusíme. Přidáme nadrobno okurky. Zalijeme trochou vývaru, nebo horké vody a vaříme. Zatřeme jako guláš, aby to nebylo vodové. Tatarku smícháme se zakysanou smetanou a na talíři polijeme maso se šťávou.
Podobné recepty:Kopaničářské králičí soté, Soté z divočáka, Mexické soté z Goodyová foody nudlí, Kuřecí soté na arašídovém másle, Kuřecí soté se sýrem s modrou plísní