Bezlepkový indiáni

9.8.2012
Potřebujeme:

4 bílky, 125 g moučkového cukru, 125 g povidel, 1 lžička kyseliny citrónové, 370 g krystalového cukru, 100 g čokolády na vaření, 60 g másla (Cera), 1 lžička oleje, bezlepkové sušenky
Poleva: čokoláda, tuk a olej

Jak na to:

Sníh z bílků vyšleháme do tuha, přidáme moučkový cukr, povidla a ve vodě rozpuštěnou kyselinu citronovou (1 lžičku. Kyseliny citr. A také vody). Cukr navlhčíme vodou, aby se rozpustil, uvaříme na nit. Tento horký cukr vylijeme do vyšlehaných bílků a šleháme na hustý krém. Krém natřeme na bezlepkové sušenky, nebo upečené linecké kolečka.

Podobné recepty:

Bílkový bezlepkový chlebíček, Karamelový bezlepkový chlebíček, Bezlepkový chléb, Bezlepkový chléb , Bezlepkový čokoládový perník