Kuřecí nudličky s chřestem

Potřebujeme:

500 g bílého chřestu, 4 plátky kuřecích prsou, 1/8 bílého vína, sůl, 1/2 lžičky zázvoru, 2 lžíce maizeny, 1/2 l vody, 1 cibule, olej

Jak na to:

Maso nakrájíme na nudličky a marinujeme alespoň 12 hodin ve směsi vína, soli, zázvoru, maizeny, vody a nadrobno nakrájené cibule. Chřest oloupeme a pokrájíme na jemné, asi 3 cm dlouhé, nudličky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, vložíme nudličky chřestu, osolíme, za stálého míchání 3 minuty po-smažíme. Chřest vyjmeme, přidáme olej, vložíme nudličky masa a několik minut prudce opékáme. K takto připravenému masu přidáme chřest, promícháme a spolu ještě asi dvě minuty opékáme. Podáváme teplé s rýží a zeleninovou oblohou.

Podobné recepty:

Kuřecí nudličky v těstíčku, Kuřecí kapsa s chřestem, Kuřecí nudličky v těstíčku, Kuřecí prsa s nivou a šunkou, Vepřové kuřecí nudličky s kyselym zelím a bramborovym plackem