Zapékaná těstovina

Potřebujeme:

1 balík těstovin, 1 konzervu žampionů, máslo, strouhanku, šlehačku, 1 vejce, trochu strouhaného sýra, pažitku, sůl, mletý bílý pepř

Jak na to:

Těstoviny uvaříme podle návodu, žampiony udusíme na másle, nákypové formy vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Nejprve do ní dáme vrstvu těstovin, pak vrstvu udušených žampionů a pokračujeme dokud nemáme už žádné připravené suroviny. Nakonec vše zalijeme omáčkou, kterou připravíme ze smetany na šlehání, vajíčka, strouhaného sýra, nasekané pažitky, soli a pepře. Zapečeme v troubě dozlatova.

Podobné recepty:

Rychlá Brynzová polévka, Polévka z krůtích drobů, Polévka ze sušených hub, Pravá Slovenská kapustnica, Těstoviny se smetanovou omáčkou