Líny v alobalu s houbami

Potřebujeme:

4 až 6 línů, slanina, cibule, zelená petrželka, houby, olej, kmín, pepř, sůl

Jak na to:

Na alobal položíme slaninu, pokrájenou na kostičky, nadrobno nakrájenou cibuli, posekanou zelenou petrželku, podušené houby, pokrájené na plátky, trochu osolíme, posypeme mletým pepřem a mletou kmínem. Poklademe osolené líny, na které dáme tenké plátky slaniny a pevně zabalíme do alobalu, aby šťáva nevytékala. Položíme na dobře rozehřátý rošt a grilujeme asi 3 minuty. Hotové i s alobalem dáme na mísu, křížem prostřihnete a rohlíky vyhneme, aby nám šťáva nevytekla.
Podáváme s pečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Polévka z lína (jako hovězí), Líný makový koláč, Roláda s houbami, Lanšmit v alobalu, Těstoviny s houbami