Kuřecí kebab
31.8.2012

1kg vykostěného kuřecího masa, šťávu z 2 citronů, pepř, sůl, 1 pochoutkový smetanu, 1 cibuli na drobno nakrájenou, 4 stroužky prolisovaného česneku, 4 lžíce olivového oleje
Jak na to:Vykostěné kuřecí maso česnek, cibuli pochoutkový smetanu, sůl, pepř, šťávu z citronů smícháme dohromady. Přidáme olivový olej a necháme marinovat minimálně 2 hodiny. Ideální by bylo nechat maso marinovat celou v chladničce. Maso můžeme grilovat venku nad ohněm, nebo napíchnout na rošt a péct v troubě asi hodinu na 200 stupňů.
Podáváme z rýží, nebo hranolkami.
Kuřecí kebab s ovocem, Řecký kebab, Kebab z ryb a zeleniny, Kebab, Kebab z ryb a zeleniny