Rybí polévka s kysaným zelím
16.8.2012

½ kg čerstvé ryby, 1 cibule, 2 PL oleje, 3 PL ovesných vloček, kyselé zelí, rybí vývar, mletá červená paprika, pepř, sůl
Jak na to:Očištěnou a na kousky nakrájenou rybu vařte v osolené vodě asi 20 min. Potom rybu sceďte a vykostíme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidejte mletou červenou papriku, ovesné vločky, chvíli osmahneme, zalijeme rybím vývarem, přidejte nakrájenou kysané zelí a vařte asi 20 min. Když je zelí měkká, vložte do polévky uvařené kousky ryby a ochuťte pepřem.
Podobné recepty:Rybí polévka s kysaným zelím, Rybí polévka s kysaným zelím, Kuře na způsob kachny, Čočková polévka s kysaným zelím, Kyselá garnátová polévka