Kuřecí zlatý hřebínek

kuřecí prsa, vegeta, šunka, plátkový sýr, prorostlá slanina, olej, různobarevná zelenina (kukuřice, mrkev, fazolové lusky), žampiony, máslo, kečup, brambory, mletý bílý pepř, sůl
Jak na to:Plátky kuřecích prsou nařežte na více místech. Nařízněte blány a jemně naklepeme, ochuťte vegetou, osolte, opepřete, přidejte plátek šunky, plátek sýra, menší plátek slaniny, překryjte na polovinu, proklepni, okraje nařízněte. Obalte v hladké mouce a opékejte po 2 min. z obou stran. V pánvi rozpusťte máslo, přidejte nakrájené žampiony, poduste, přidejte zeleninu, vegetu, okořeňte, nakonec přidejte kečup a poduste cca 5 min. Očištěné brambory nahrubo nastrouhejte a tuto "slámu" smažte rovnou na oleji, hotové nemusíte sušit.
Podobné recepty:Zlatý hřebínek, Medové řezy, Citronový pudink, Nápklň na zmrzliny, Pudink trochu jinak