Zlatý hřebínek

27.10.2011
Potřebujeme:

kuřecí prsa, vegetu, sůl, šunku, plátkový sýr, přerůstala slaninu, olej, barevnou zeleninu, žampiony, máslo, kečup, brambory

Jak na to:

Kuřecí prsa 30 dkg plátek nařízneme na několika místech. Nařízneme blány a jemně naklepeme, posypeme vegetou, osolíme, opepříme, přidáme plátek šunky, plátek sýra, menší plátek slaniny, překryjeme na polovinu, naklepeme a okraje nařízneme. Obalíme v hladké mouce a opékáme po 2 min. z obou stran. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájené žampiony, podusíme, přidáme zeleninu (kukuřice, mrkev, fazolové lusky) (maďarská směs), opepříme, ovegetíme, nakonec přidáme kečup a podusíme cca 5 min. Očištěné brambory nahrubo nastrouháme a tuto slámu smažíme rovnou na oleji, nemusíme sušit.

Podobné recepty:

Kuřecí zlatý hřebínek, Medové řezy, Citronový pudink, Nápklň na zmrzliny, Pudink trochu jinak