Základní nálev na hovězí maso
10.10.2012

- Množství je na 1 kg hovězího masa,, 5 dkg cibule, 5 dkg celeru, 3 dkg mrkve, 2 dkg petržele, 2 dkg cukru, 4 dkg oleje, 10 zrnek nového koření, 5 zrnek celého pepře, trochu saturejky
Jak na to:Dobře očištěnou zeleninu nakrájejte na tenké plátky, opepřete. Cukr smíchejte s olejem a vmíchejte do zeleniny. Důkladně propracujeme rukama, aby zelenina pustila šťávu. Připravené maso pečlivě potřete směsí a obložte po celé ploše. Uložte do chladničky nejméně na 1 den. Pak maso dál zpracujte.
Podobné recepty:Masový salát s fazolemi, Základní nálev na zeleninu, Hovězí polévka s těstovinami, HoubovÁ čalamáda na topinky, Pikantní salát z hovězího masa