Tomato závitky
11.9.2012

8 na tenko nakrájených plátků vepřové kotlety bez kosti, 8 plátků slaniny, kečup, 2 rajčata, olej na smažení, cibule, pepř, sůl
Jak na to:Kotlety naklepeme, osolíme opepříme a potřete kečupem. Na každý plátek dejte plátek slaniny a sviňte do role a sepněte párátkem. Cibuli nakrájejte na jemno, rajčata také. Na oleji osmahneme cibuli, a na ní prudce opečte závitky ze všech stran. Trochu podlijte, přidejte kečup a nadrobno nakrájená rajčata. Můžete podle chuti opepřete. Duste až maso změkne. Podávejte s vařenými brambory nebo hranolkami.
Podobné recepty:Ggaletto Tomato, Masové závitky se šunkovým salámem, Šunkové závitky s koprovou pěnou, Zvěřinové závitky na jalovci, Vepřové závitky s játry