Tříbarevná panna
28.8.2012

řízky z vepřové panenky, solamyl, olej, pepř, sůl
1. Těsto: vejce, kokos, kari koření, smetana
2. Těsto: vejce, kečup, chilli koření
3. Těsto: vejce, cibule, česnek, pažitka
Plátky masa z vepřové panenky naklepejte, dochuťte solí a pepřem, obalte v solamylu a ve třech druzích těsta a vysmažte ve větším množství oleje. Do každého těsta přidejte mouku a rozmixujte. Maso po smažení ukládejte na papírové ubrousky, abyste odstranili přebytečný olej.
Podávejte ozdobené citronem a s citronovým pórkem (pórek spařte v citrónové vodě).
Tříbarevná bábovka, Krém panna cotta, Smetanový dort s malinami, Tříbarevná bábovka, Svíčkové řezy alla Panna