Králík na hořčici
28.8.2012

králičí stehna a přední nohy, 4 dkg slaniny, 1 menší celer, větší cibule, ¼ l sladké smetany, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžičku kremžské hořčice, 1 lžičku cukru, 1 žloutek, 1 lžička citronové šťávy, sůl
Jak na to:Maso osolte, na slanině zpěníme cibuli a nastrouhaný celer. Přidejte maso a osmahneme. Podlijte a duste. Přidejte smetanu smíchanou s moukou, hořčicí, cukrem a citrónovou šťávou. Vše povařte na hustou omáčku. Před podáváním při-šlehejte žloutek. Podávejte s těstovinami a mrkvovým salátem.
Podobné recepty:Králík, Chalupářský králík, Králík na šalvěji, Králík pečený ve směsi, Králik na způsob zvěřiny