Zapečené strigoloni s aljašským lososem, rajčaty, mozzarelou a parmezánovou omáčkou

Potřebujeme:

2 konzervy aljašského lososa, 100 dkg rajčat, 50 dkg šalotky, 10 dkg bazalky, 100 dkg mozzerelly, 50 ml olivového oleje, ½ kg těstovin strigoloni, 200 ml smetany, 50 dkg parmezánu, 10 dkg česnek, mletý pepř, sůl

Jak na to:

Rajčata orestujte na šalotky a česneku. Přidejte lososa, mozzarellu, bazalku, sůl a pepř. Vše spolu zamíchejte s uvařenými těstovinami. Ze smetany a parmazánu si udělejte omáčku, kterou zalijte těstoviny v misce a zapékejte cca 15 min.

Podobné recepty:

Fettuccine s aljašským lososem a smetanovo-bazalkovou omáčkou, Wonton ravioli s aljašským lososem a chilli omáčkou, Tvarohová pomazánka s lososem, Tvarohová pomazánka s lososem, Těstoviny s rajčaty a mozzarelou