Závin z aljašského lososa s brokolicí a omáčkou z červených paprik

Potřebujeme:

3 konzervy aljašského lososa, 300 dkg listového těsta, 200 dkg špenátu, 100 dkg másla, 50 ml žloutků, 50 dkg česneku, 50 dkg brokolice, ½ l smetany, 200 dkg červené papriky, olivový olej, pepř, sůl

Jak na to:

Vyválejte si těsto na tenký plátek. Přidejte na másle orestovaný špenát aromatizován česnekem, solí a pepřem. Na to položte lososa, zabalte a potřete žloutkem. Pečte na 200 ° C cca 15 min.
Omáčku si připravte orestovanou červených paprik na olivovém oleji. Přidejte smetanu, sůl, pepř a rozmixujte. Brokolici uvařte v osolené vodě.

Podobné recepty:

Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutony, Tartaletky s pěnou z aljašského lososa, Skandinávské koláčky z aljašského lososa se salátem z polníčku, Toast se salátem z aljašského lososa, Fettuccine s aljašským lososem a smetanovo-bazalkovou omáčkou