Pikantní vepřová směs s jablky

11.10.2012
Potřebujeme:

30 dkg vepřového masa (zbytky), 2 jablka, 3 PL oleje, solamyl, 1 vejce, 2 PL sójové omáčky

Jak na to:

Maso nakrájejte na nudličky, v misce zaprášíme solamylem, rozklepněte vejce a promíchejte. Jablka oloupejte, zbavte jádřince a nakrájejte na kostky. V rozpáleném oleji osmahneme maso, přidejte jablka a zalijte zálivkou. Promíchejte, osolte a upečte.

Zálivka: ½ dl vody, 1 PL solamylu a sójovou omáčka.

Podobné recepty:

Vepřová kýta v žampionové-rajčatové omáčce, Vepřová játra na rajčatech, Pikantní azu, Jablečník líné hospodyně, Čínská vepřová žebírka na páře