Řízky s králíka na červeném víně
9.9.2012

4 zadní stehna z králíka, slanina, mandle, ½ balíčku mražené zeleniny pod svíčkovou, 2 PL cukru, 3-4 dcl červeného vína, bazalka, tymián
Jak na to:Stehna vykostíme a prošpikujte na hranolky nakrájenou slaninou a mandlemi. Zeleninu osmahneme na tuku a přidejte cukr a míchejte až zkaramelizuje. Připravenou směs dejte na pekáč, povrch urovnejte a posypte bazalkou a tymiánem. Přidejte maso a podlijte vínem. Pečte do měkka a podávejte s bramborovou kaší nebo s bramborovými kroketami.
Podobné recepty:Řízky z králíka, Srnčí řízky na červeném víně, Králík se zeleninou na víně, Topinambury na červeném víně, Rybí salát z králika