Polévka ragú s houbami
20.9.2012

drobky z 2 kuřat, 100 g hub, libovolná zelenina, 1 cibule, sádlo, mletá červená paprika, petrželka
Jak na to:Drobky uvařte naměkko, mezitím na sádle upražte do sklovitá cibuli a po přidání hub a ostatní zeleniny vše duste v malém množství vody. Když jsou houby měkké, posypte je červenou paprikou, na drobno pokrájenou petrželkou a přilijte naměkko udušené drobky. Do kovového čajníku dejte 1 kořen zázvoru, ½ muškátového ořechu, 1 lžičku fenyklu a majoránky a vařte s polévkou 5-10 min. Při servírování nabírejte do talířů, ve kterých je po 1 PL smetany.
Podobné recepty:Telecí ragú s houbami, Česneková polévka s houbami, Těstoviny s houbami, Italské houbové ragú, Indické ragú v rýžovém věnci