Žebírka na čokoládě
24.10.2012

vepřové žebírka, máslo, cibule, česnek, žampiony, červené víno, mandle, čokoláda, pepř, sůl
Jak na to:Žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečte do měkka. Maso vyjměte a odložte do tepla. na masti osmažte na drobno pokrájenou cibulku, přidejte česnek utřený se solí, pokrájené žampiony a 15 min. poduste. Podle potřeby podlijeme horkou vodou nebo vývarem. Přidejte víno, sekané mandle a doduste. Nakonec přidejte čokoládu a když se rozpustí, i žebírka. Ty na čokoládě poduste asi 5 min.
Podobné recepty:Medové žebírka, Jehněčí žebírka na bylinkách, Veronská telecí žebírka, Vepřová žebírka na grilu, Žebírka slavnostní