Italská polévka
21.6.2012

1 celé kuře, 250 g zakysané smetany, petržel, celer, kedlubny, čerstvá zelí, rajčata, cibule, česnek, brambory, muškátový ořech, bobkový list, rozmarýn, mateřídouška, vinný ocet, nové koření, celý pepř
Jak na to:Kuřecí prsa nakrájejte, naklepejte, osolte, opečte na rozpáleném oleji. Maso vyjměte, do výpeku dejte nakrájenou brokolici, orestujte, zalijte vývarem a poduste do měkka. Dušenou brokolici rozmixujte, přidejte slazenou smetanu, máslo, chvíli povařte a podávejte. Vhodná příloha brambory upravené na různý způsob.
Podobné recepty:Stehýnka na rozmarýnu a italská rýže, Rychlá italská polévka, Italská selská polévka, Italská rajčatová polévka, Italská masová polévka minestra