Grilované telecí řízky se sardelovou máslem
7.10.2012

600 g telecího masa z kýty, 60 g másla, 30 g sardelové pasty, olej, sůl
Jak na to:Maso omyjte, odblaníme, osušte, ubrouskem a pokrájejte na řízky, které zlehka naklepeme, osolíme, pokapeme olejem a nechte na chladném místě odležet.
Pak je poklademe na rozehřátý grilovací rošt a grilujte z každé strany 4 min. Máslo vymíchejte se sardelovou pastou.
Hotové řízky upravte na mísu, potřete sardelovým máslem a obložte opékanými bramborami. Podávejte s hlávkovým salátem.
Telecí řízky po boloňsku, Grilované telecí řízky s bylinkovým máslem, Grilované telecí řízky se sýrem, Hovězí řízky se sardelovou máslem, Grilované telecí řízky se zeleninovou oblohou