Zeleninové závitky s masem a se žampiony

Potřebujeme:

400 ml mléka, 4 vejce, 150 g mouky, sůl, olej
Náplň: 200 g kuřecích prsou, 200 g žampionů, sterilovaný hrášek, hlávkový salát, červená paprika, olivový olej, sůl, mletý bílý pepř, citronová šťáva

Jak na to:

Mouku, vejce a mléko dobře vymíchejte, osolte a nechte 10 min. odpočívat. Na rozpálené pánvi potřené olejem upečte omelety. Naplňte je masovou nádivkou a ozdobte zbylou zeleninou.

Náplň: Kuřecí maso nakrájejte na kostičky, posolte a pokapejte citronovou šťávou. Chvíli nechte odležet. Na pánvi s rozpálené olejem ho ze všech stran prudce orestujte, po chvíli přidejte očištěné a nakrájené žampiony. Přidejte červenou papriku nakrájenou na tenké proužky, sterilovaný hrášek, salát nakrájený nadrobno a promíchejte. Směs dosolte, opepřete bílým pepřem.

Podobné recepty:

Zelné závitky s mletým masem a rýží, Kuřecí závitky s nivou a černým pivem, Čínské nudle s masem a žampióny, Plněné telecí závitky, Masové závitky v rýžovém papíru