Vepřové plátky s zeleninou
800 g libového vepřového masa, 1 menší květák, ¼ kg brokolice, sůl, pepř, kmín, vegetu, 1 lžička mleté červené papriky, 1 lžičku hladké mouky, tuk na smažení, masox (nebo vývar)
Jak na to:Maso nakrájejte na řízky (okraje nařízněte), naklepejte, osolte a opepřete. Z každé strany posypte mletou kmínem, dlaní ji přitlačte a řízky obalte v mouce. Vypražte na rozpáleném tuku z obou stran. Ve výpeku zpěníme nadrobno posekanou cibulku, přidáme papriku, hladkou mouku a zalijte vývarem (masoxu). Chvilku povařte a maso vložte do omáčky.
Květák a brokolici uvařte ve vodě, do které přidejte vegetu. Nechte okapat a rozeberte na menší růžičky. Maso a zeleninu podávejte spolu s opečenými bramborami.
Vepřové nudličky se zeleninou, Vepřové nudličky s medem, Vepřové nudličky s medem, Vepřové steaky s medem, Vepřové plátky v kečupu