Švýcarský salát
4.7.2012
150 g tvrdého sýra-ementál, 150 g šunky, 150 g sterilované kapie, 150 g sladkokyselých okurek (kvašených), 50 g cibule, 100 g bílého jogurtu, 50 g majonézy (zakysaná smetana), 1 PL vinného octa (citrónové šťávy), sůl, černé (bílé) pepř
Jak na to:Sýr, šunku, kapii a okurky nakrájejte na proužky, přidejte na tenké ½ kolečka nakrájenou cibuli, bílý jogurt, majonézu, ocet nebo citronovou šťávu, sůl, pepř. Vše zlehka promíchejte a vychlaďte. Salát Přizdobte hlávkovým salátem a petrželkou.
Podobné recepty:Švýcarský salát, Švýcarský salát, Švýcarský ovocně-sýrový salát, Švýcarský bramborový salát, Švýcarský bramborový salát