Ústřice pana Rockefellera

27.9.2011
Potřebujeme:

24 čerstvých ústřic, 60 g másla, 2 plátky uzené šunky, 8 listů špenátu, 2 lžíce posekané petrželky, 2 PL nadrobno pokrájené jarní cibulky, 1 / 3 hrnku strouhanky, chilli omáčka

Jak na to:

Ústřice položte na poloviny lastur a osolte je. Přikryjte a odložte do chladničky. Na pánvi roztaví máslo, přidejte na nudličky pokrájenou šunku a na mírném ohni opečte do hněda. Přidejte nadrobno pokrájený špenát, posekanou petrželovou nať, jarní cibulku, strouhanku a několik kapek chilli omáčky. Na mírném ohni smažte asi 5 min. Na vychlazené ústřice položte lžíci připravené směsi, vložte do grilu a upečte do světlehnědá.

Podobné recepty:

Grilované překvapení pro Adama a Evu, Lehký předkrm z ústřic, Kapr pana Petra Voka, Vepřové plátky pana uzenáře, Placky pana Havrillu