Tulipány plněné čokoládovou pěnou

8 tulipánů (bílé, růžové nebo broskvové barvy), 120 g čokolády, 1 / 3 šálku oslazeného másla, ½ lžičky majonézy, čerstvé maliny, 2 lžíce likéru Grand Marnier, 2 žloutky, 3 bílky, kůra z ½ pomeranče
Jak na to:V hrnci z dvojitým dnem rozpusťte čokoládu, přidejte máslo a nechte několik minut chladnout. Potom přimíchejte žloutky a likér. V misce vyšlehejte bílky s majonézou. Opatrně vmíchejte čokoládovou směs spolu s nastrouhanou kůrou z pomeranče. Dejte alespoň na 15 min. do chladničky.
Tulipány opláchněte a jemně osušte. malými nůžkami odstřihněte stopky, pestíky i tyčinky a opatrně oddělte od sebe okvětní lístky.
Pěnu vyjměte z chladničky a naplňte ní každý květ asi do 3 / 4. Kalich květu přitom jemně přidržujte. Do středu dejte pěknou velkou malinu.
Připravte si široké skleněné poháry a do každého vložte malou naběračkou hromádku pěny. Naplněný tulipán vtlačte do hromádky tak, aby stál rovně. Tulipán obložte malinami. Před podáváním nechte vychladit.
Špenátové omelety se šunkovou pěnou, Linecké košíčky plněné ořechovou náplní a polité čokoládovou polevou, Rýže s čokoládovou pěnou, Čokoládové sushi s mangovou pěnou, Ořechové rohlíčky