Domácí kečup

3 rajčata, 1 cibule, 4 lžičky octa, 3 lžičky medu, 1 lžička škrobu, sůl dle chuti, 1 bobkový list
Jak na to:K přípravě kečupu budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso
Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do JuicePressa. Smíchejte jednu lžíci připravené šťávy se škrobem. Vařte zbývající šťávu s bobkovým listem. Jakmile šťáva zhoustne, přidejte med, ocet a sůl dle chuti. Jakmile se začne směs vařit, přidejte připravenou směs se škrobem a vypněte zdroj tepla. Vyjměte bobkový list, přelijte hotový kečup do lahviček a dejte do chladu.
Hotový kečup by měl ležet alespoň měsíc v ledničce.
Valentýnské zelí, Lehký vajíčkový salát, Domácí špagety, Špagety, Domácí kečup