Filé z candáta v parmazánové krustě

18.4.2008
Potřebujeme:

4 kusy filé z candáta – v celku, olivový olej, 1 česnek, hrubá mouka, sůl, bílý pepř, čerstvá bazalka, sušená rajčata, 150 g parmezán,u čtvrtku chleba a 1 bageta

Jak na to:

Filé položíme na pekáček, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem, dáme na ně nasekaná sušená rajčata, znovu pokapeme olivovým olejem a dáme péct do trouby na 180 stupňů 20 minut. V mixéru rozmixujeme vnitřek chleba s parmezánem a čerstvou bazalkou. Dáme na candáta, 3 minuty grilujeme, vyndáme, posypeme česnekem a ještě v troubě zatáhneme.

Podobné recepty:

Candát na másle, Candát na kmíně, Candát v ořechové krustě, Maďarský candát, Filety z candáta na italský způsob