Smažené rýžové nudle na čínský způsob

Potřebujeme:

Kuřecí maso, mrkev, pórek, zelí, rýžové nudle, sojová omáčka, sůl

Jak na to:

Na pánvičce orestujeme kuřecí maso, osolíme, trochu podlijeme a dusíme, po chvilce (cca 10 minut), přidáme na proužky nakrájenou mrkev a po dalších cca 7 minutách pórek a zelí, opět trochu osolíme, necháme vysmahnout vodu a krátce orestujeme (aby zeleninka nebyla moc měkká), nakonec zakapeme sojovou omáčkou (vydatně).Rýžové nudle připravíme podle návodu (vodu přivedeme k varu a pak do ní vložíme na 6 až 8 minut rýžové nudle a necháme stát). Poté vodu z nudlí slijeme a nudle osmahneme na pánvi, já je ještě solím a přidávám sojovku. Nakonec smícháme osmažené nudle se směsí masa a zeleniny.

Podobné recepty:

Bezlepkové rýžové nudle s kuřecím masem a fazolovými klíčky, Tresčí polévka, Nudle na provensálsky způsob, Kuřecí vývar s palačinkovým nudlemi na čínský způsob, Hanojská polévka