Buchta s krémem

4.5.2008
Potřebujeme:

Vypalované těsto: 50g másla, 3/4 l mléka nebo vody, 150g poloh. mouky, 3 vejce, trochu soli.těsto dvakrátželatina 4ks,šlehačka ve spreji Krém: 1/2 l mléka, 1 vanilkový pudink, 2 lžíce polohrubé mouky, 1 vanilkový cukr, 1 máslo, cukr moučka, rum

Jak na to:

Do kastrolu dáme mléko nebo vodu, tuk a sůl a směs přivedeme do prudkého varu. Za stálého míchání přisypeme mouku a mícháme tak dlouho, až se hmota nechytá hrnce. Pak sundáme nádobu z ohně, těsto přendáme do porcelánové misky, vařečkou je trochu v misce rozetřeme a asi 2 minuty vmícháváme postupně vejce. Pečeme v ne příliš horké ale dobře vytopené troubě 200 Oc. Takto upečené těsto ihned používáme.Vaření krému: uvaříme pudink, občas ho zamícháme, aby se nevytvořil škraloup a do vychladlého zašleháme 1 máslo, cukr podle chuti a trochu rumu.Na vrch uvařená želatina a šlehačkou.ale ty těsta dvě jedno do spodu pak krém pak druhé těsto pak želatina a šlehačka než dáš šlehačku nechat stuhnout

Podobné recepty:

Kefírová buchta, Jablčená rychlobuchta, Pudingová buchta se zakysanou smetanou, Tvarohová buchta, Americká buchta