Vepřové maso na mrkvi

Potřebujeme:

250 g libového vepřového masa, 2-3 ks čerstvé mrkve, 3 lžíce hladké mouky, 1/2 hrnečku vody, 1/2 lžičky soli, 3 lžíce Rama Creme bonjour máslová pochoutka cca 1 l vody na podlévání

Jak na to:

Maso očistíme ( odblaníme atd.), pokrájíme na kostičky, osmahneme na rozpálené Ramě. Když se maso zatáhne přidáme na kolečka pokrájenou mrkev, mírně osolíme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka a průběžně podléváme. Po změknutí masa i mrkve, rozkvedláme hl. mouku s vodou a zahustíme na omáčku. Příloha - vařené brambory.

Podobné recepty:

Vepřové maso v mrkvi, Hovězí maso s mrkví, Maso v mrkvi, Vepřové kari s mrkví, Dušené vepřové plecko s mrkví