Louisanská směs

Potřebujeme:

250 g masa (kuřecí, hovězí, vepřové), 1 velká cibule nebo, 2 malé červenou a bílou nebo pórek, 3 rajčata, kukuřice, hrst hub (sušené), olivy, oříšky nebo mandle slunečnicová semínka, olivový olej, provensálské koření, tabasco a ostrý kečup

Jak na to:

Maso rozkrájené na kousíčky orestujeme pak přidáme cibuli a (již namočené) houby, po zrůžovění přidáme všechny ostatní ingredience (kukuřici, rajčata, olivy, oříšky, mandličky, slunečnicová semínka, provensálské koření). Necháme vypařit šťávu. Rozmícháme tabasco s kečupem a vodou v níž jsme máčeli houby a zalijeme maso v pánvi a krátce prohřejeme.
Podáváme s čímkoliv, nejlépe s rýží, těstovinami nebo opečenými brambory s kořením. Vhodný je též rajčatový salát.

Podobné recepty:

Muffiny, Tvarohový koláč, Studený dort, Tatranské kuře, Smetanový dezert s lesním ovocem