Tatranské kuře
10.1.2011
4 kuřecí prsa, 2 lžíce oleje, 1 lžička solamylu, 1 lžíce worchestru, 2 lžíce sojovky, 1 lžička sladké papriky, sůl - to jsou suroviny na směs.strouhaný eidam, cibule, žampiony, šunka, bramboráčky
Jak na to:Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky a smícháme se surovinami na směs a necháme přes noc uležet.Druhý den na oleji osmahneme cibuli, přidáme směs a čerstvé žampiony a podusíme. Do zapékací misky dáme bramboráčky, na ně směs, plátek šunky a nastrouhaný eidam. Zapečeme v troubě 10 - 15 minut.
Podobné recepty:Káva Karloff, Kuře na pivě, Nadívané kuře zalité pivem, Zlaté kuře, Uzené kuře